Itämeri-jooga | Itämeripäivä
© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Tapahtumat

Yoganni, Pidä Saaristo Siistinä ja Forum Marinum

Itämeri-jooga

Meri on monelle paikka rauhoittua, päästää hetkeksi irti kaupungin hälinästä ja viedä ajatukset luontoon. Tänä poikkeuksellisena keväänä ja kesänä, meistä moni onkin varmasti löytänyt itsensä meren läheisyydestä ja tuntenut nämä rauhoittavat vaikutukset. Saamme paljon mereltä, mutta nyt on aika antaa takaisin!

Tule mukaan ilmaiseen Itämeri-joogaan, Itämeripäivänä 27.8.2020 klo 16.30-17.30. Tunnin pitää joogaopettaja Yoganni eli Anni Leskinen ja se järjestetään yhteistyössä Pidä Saaristo Siistinä ry:n ja Forum Marinumin kanssa. Tunti pidetään ulkona, Forum Marinumin edustalla olevalla nurmialueella. Tunnille mahtuu 20 henkilöä ja se sopii kaikille meren ystäville. Ilmoittaudu ennakkoon lähettämällä viesti osoitteeseen infoyoganni@gmail.com. Ota mukaan oma matto/alusta, joustavat vaatteet sekä vesipullo.

”If the ocean can calm itself, so can you. We are both salt water mixed with air.” -Nayyirah Waheed

Tapahtuma on täysin ilmainen, mutta voit halutessasi tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen Pidä Saaristo Siistinä ry:lle.

Lahjoituksen voi tehdä tilille: FI42 6601 0010 5173 99 (Ålandsbanken). Mikäli haluat ohjata lahjoituksesi juuri Saaristomeren alueelle, käytä tilisiirrossa viitenumeroa 1009. Jos et halua ohjata lahjoitusta tietylle toiminta-alueelle, kirjoita viestikenttään lahjoitus. Maksun saaja on Pidä Saaristo Siistinä ry. Lahjoituksen voi tehdä myös MobilePay-mobiilimaksusovelluksella käyttäen lyhytnumeroa 33168.

Rahankeräyslupa: RA/2020/327

www.pidasaaristosiistina.fi

www.yoganni.fi

Huom. tapahtumassa on säävaraus.

Linnankatu 72, 20100 Turku, Turku Yoganni, Pidä Saaristo Siistinä ja Forum Marinum
icon/accessibility Created with Sketch. Tapahtumaan on esteetön pääsy.
icon/fee Created with Sketch. Tapahtuma on ilmainen.
#itämeripäivä