Muistojen meri -näyttely | Itämeripäivä
© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Tapahtumat

John Nurmisen Säätiö

Muistojen meri -näyttely

Itämeripäivä jalkautuu Citycenteriin, kun John Nurmisen Säätiö tuo Muistojen meri-näyttelyn Keskuskadun ja Kaivokadun kulmaukseen. Muistojen meri -kulttuurihankeessa kansalaisilta kerättiin Itämereen liittyviä muistoja ja niistä koostettiin upea monimediainen näyttely. Näyttelyvieraat pääsevät kokemaan merimuistojen pohjalta toteutetun mediainstallaation, jossa näyttelijöiden lukemat ja tulkitsemat muistot heräävät uudestaan eloon. Installaatiossa hyödynnetään suomalaisten lähettämiä tarinoita, muistoja ja valokuvia. Näyttelytilassa on myös myyntipiste, josta voi ostaa säätiön julkaisemia Itämeri-aiheisia kirjoja.

Näyttely avautuu Itämeripäivänä 27.8. kello 11. Näyttely on avoinna 27.8.–20.9. tiistaista perjantaihin kello 11–18, ja lauantaista sunnuntaihin kello 11–16. Maanantaisin näyttely on kiinni. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

HUOM! Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden vuoksi näyttelykävijöiden määrää on rajoitettu. Varauduthan mahdollisiin odotuksiin sisäänpääsyssä. Tilanahtauden vuoksi ja turvavälien varmistamiseksi pyydämme jättämään lastenvaunut kotiin.

Keskuskatu 8, Helsinki John Nurmisen Säätiö
icon/accessibility Created with Sketch. Tapahtumaan on esteetön pääsy.
icon/fee Created with Sketch. Tapahtuma on ilmainen.
#itämeripäivä