© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Tapahtumat

Suomen Uimaliitto, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto sekä John Nurmisen Säätiö

Suomen suurin pulahdus Hietsussa

Tule Hietsuun toteuttamaan Suomen suurinta pulahdusta ja juhlistamaan Itämerta! Kellon lyödessä kuusi kastaudumme veteen – jokainen voi pulahtaa omalla tyylillään. Voit vain kahlata vedessä tai uiskennella antaumuksella. Kokeneemmat avovesiuimarit voivat uida pidemmän lenkin Uimaliiton opastuksella.

Ethän mene veteen aivan yksin: pulahduksissa kannattaa aina olla mukana kanssapulahtaja tai rannalla kaveri, joka katsoo perään.

Luvassa on letkeää rantatunnelmaa ja leikkimielisiä kilpailuja. Pukeudu omaan uimalookiisi, vain mielikuvitus on rajana! Hullunkurisin uimalook palkitaan. Voit jakaa asusi ja pulahduksesi someen muidenkin ihailtaviksi hashtageilla #itämeripäivä ja #pulahdus.

Tapahtuma on osa Itämeripäivän Pulahdus-tempausta, jossa kastaudutaan veteen ympäri Itämeren klo 18.00. Pulahduksen ideana on nauttia vesistöjen tuomista virkistysmahdollisuuksista ja toisaalta samalla kiinnittää huomiota vesistöjen ekologiseen tilaan. Tavoitteenamme on hyvinvoivat vesistöt, joissa voi pulikoida turvallisesti läpi kesän. Katso millaisia arjen tekoja sinä voit tehdä vesistöjen hyväksi.

Tapahtuman järjestävät Uimaliitto, John Nurmisen Säätiö ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Tule kysymään meiltä mieltä askarruttavia asioita Itämeren tilasta, erilaisten uintiharrastusten mahdollisuuksista ja vaaratilanteiden välttämisestä vesillä.

Hiekkarannantie 11, Helsinki
17:30 - 18:30
icon/accessibility Created with Sketch. Tapahtumaan on esteetön pääsy.
icon/fee Created with Sketch. Tapahtuma on ilmainen.