Terveet meret, rannikko- ja sisävedet -työpaja | Itämeripäivä
© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Tapahtumat

Suomen ympäristökeskus

Terveet meret, rannikko- ja sisävedet -työpaja

Mitkä ovat Itämeren ja sisävesien tilan parantamisen suurimmat haasteet? Millä toimenpiteillä Itämerta voisi parhaiten ja tehokkaimmin auttaa? Tule ja osallistu Terveet meret, rannikko- ja sisävedet -työpajaan torstaina 27. elokuuta klo 17–19.

Työpajan avaa SYKEn pääjohtaja Lea Kauppi. Hän on jäsenenä EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelman ”Terveet meret, rannikko- ja sisävedet” -mission sisältöä suunnittelevassa johtoryhmässä.

Paikka: Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, Helsinki

Ilmoittaudu: tästä ilmoittautumislinkistä.
Ilmoittautumalla nopeasti varmistat paikkasi työpajassa. Koronan vuoksi paikkoja on rajoitetusti. Jaamme kaikille osallistujille kasvomaskin ovella.

Euroopan unioni käynnistää vuonna 2021 uuden tutkimus- ja innovaatio-ohjelman Euroopan horisontti. Ohjelmassa halutaan ratkaista suuria globaaleja haasteita, ja siinä tutkimusta ja innovointia rahoitetaan missiolähtöisesti. ”Terveet meret, rannikko- ja sisävedet” on yksi tutkimus- ja innovaatio-ohjelman viidestä tehtäväalueesta, missiosta. Sille on suunniteltu EU:n seuraavaan budjettiin miljardin euron rahoitusta.

Missioiden tavoitteet voidaan saavuttaa vain kansalaisten, yritysten ja päätöksentekijöiden yhteistyöllä. Kuluneen kevään ja kesän aikana näkemyksiä asiasta on koottu kaikille avoimessa Euroopan laajuisessa verkkokyselyssä.

© Alkuperäinen kuva: Mats Westerbom / Metsähallitus

Yliopistonkatu 4, Helsinki Suomen ympäristökeskus
icon/accessibility Created with Sketch. Tapahtumaan on esteetön pääsy.
icon/fee Created with Sketch. Tapahtuma on ilmainen.
#itämeripäivä