Wärtsilä Dive Against Debris Helsinki 2022 | Itämeripäivä
© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Tapahtumat

Wärtsilä

Wärtsilä Dive Against Debris Helsinki 2022

Sukeltaen Itämeri puhtaaksi!

Voitko kuvitella Itämeren, jonka pohjalla ei lojuisi lainkaan roskaa, kuten muovipulloja, polkupyöriä tai sähköpotkulautoja? Tämän unelman toteuttamiseksi Wärtsilä järjestää jälleen vuosittaisen ympäristön siivoustapahtuman, johon osallistumalla voit antaa oman panoksesi joko maalla tai meressä. Olet tietysti tervetullut mukaan myös vain seuraamaan, kun vapaaehtoissukeltajat nostavat mitä eriskummallisempia esineitä Itämeren pohjasta lauantaina 27.8.2022 klo 11-15 Helsingissä!

Wärtsilän sukelluskerho järjestää tätä vuosittaista tapahtumaa jälleen yhdessä muun muassa Helsingin kaupungin, Sukeltajaliiton ja PADI AWARE:n kanssa. Padi Aware on kansainvälinen hanke, joka innostaa sukeltajia ympäri maailman suojelemaan merenalaista elämää. Tämä sukellustapahtuma on vuosittain koonnut yhteen sukelluksen harrastajia ja harrastuksesta kiinnostuneita.

Seuratessasi sukeltajien työtä, voit samalla vaikkapa nauttia herkullisesta ruoasta café Caruselissa tai jutella sukeltajien kanssa sukellusharrastuksen aloittamisesta. Lisäksi voit osallistua siivoustalkoisiin rannan puolella keräämällä roskaa paikalle tuodulle roskalavalle.

Jos haluat osallistua tapahtumaan vapaaehtoissukeltajana, rekisteröidy tämän linkin kautta viimeistään 15.8.2021. Huom: turvallisuussyistä sukeltajilla tulee olla n. 50 sukellusta takanaan ja omat sukellusvarusteet sekä sukellussertifikaatti mukana.

Tällä videolla näet tunnelmia viime vuoden tapahtumasta sekä vastaavanlaisesta Dubaissa järjestetystä sukellustapahtumasta. Facebook-tapahtuman kautta voit myös jakaa tapahtuman ystävillesi.

Tervetuloa mukaan!

Café Carusel - Merisatamanranta 10, Helsinki
11:00 - 15:00
Wärtsilä
icon/accessibility Created with Sketch. Tapahtumaan on esteetön pääsy.
icon/fee Created with Sketch. Tapahtuma on ilmainen.