Tapahtumat | Itämeripäivä
© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Tapahtumat

Itämeripäivää vietetään 27.8.2020 erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Haluaisitko ihailla huimia pellehyppyjä Kuusijärvellä, fiilistellä särkisatua kirjastossa, nauttia merellisestä konsertista tai oppia solmujen tekoa ja uimarin hengenpelastustaitoja? Itämeripäivälle on suunnitteilla jo nyt monta mielenkiintoista tapahtumaa ja niiden kirjo kasvaa kesää kohden. Kokosimme tälle sivulle kaikki Itämeripäivän tapahtumat – löydä omat suosikkisi!

Seuraamme tarkasti koronaepidemian tilannetta ja viranomaissuosituksia. Itämeripäiväksi on suunnitteilla useita tapahtumia, mutta ne toteutetaan ainoastaan, jos viranomaiset arvioivat kokonaistilanteen turvalliseksi. Tarvittaessa Itämeripäivä voidaan toteuttaa myös kokonaan verkossa ja sosiaalisessa mediassa kokemuksia ja elämyksiä jakaen.

Tapahtumat ovat kaikille avoimia yleisötilaisuuksia, joihin osallistuminen on pääasiassa ilmaista. Tapahtumiin osallistumisen ohella voit tehdä myös Itämeri-tekoja. Kokkaa ystävien kanssa Itämerimenu tai järjestä joukkopulahdus! Tutustu tekoihin.

Mukana Itämeripäivässä

#itämeripäivä