Espoo Catering tarjoaa lahna-kirjolohimureketta | Itämeripäivä
© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Teot

Espoo Catering Oy

Espoo Catering tarjoaa lahna-kirjolohimureketta

Espoo Catering osallistuu Itämeripäivään tarjoamalla Itämeri-ystävällisen lounaan yli 50 000 lounasasiakkailleen päiväkodeissa, kouluissa, seniorikeskuksissa ja lounasravintoloissa.

Itämeripäivän lounaamme sisältää lahna-kirjolohimureketta, tilli-kermaviilikastiketta, keitettyjä perunoita tai porkkana-perunasosetta ja tuoresalaattia.

Itämerimenua varten uudistimme kalamurekereseptimme. Lisäsimme kalamurekemassaan uutena raaka-aineena Itämerestä pyydettyä lahnaa ja samalla puolitimme kalamurekkeen valmistukseen tarvittavan kirjolohen määrän. Pidetystä kalaruuastamme tuli kehitystyön myötä entistä vastuullisempi, mikä on tärkeää kaiken ikäisille asiakkaillemme.

Me Espoo Cateringissa toimimme kestävän kehityksen mukaisesti. Kehittämällä asiakaskunnallemme maistuvia kalaruokia Itämeren lahnasta ja muista särkikaloista sekä silakasta voimme osaltamme vaikuttaa siihen, että Itämerestä poistuu merkittävä määrä ravinteita.

Espoon kaupungin Itämeri-ohjelman mukaisesti pyrimme lisäämään Itämerestä kestävästi pyydetyn kalan ja kotimaisen järvikalan osuutta kalaruokatarjonnassamme. Noudatamme WWF:n kalaoppaan suosituksia hankkimalla kaloja, jotka on pyydetty kestävistä kalakannoista kestävillä pyyntimenetelmillä.

Espoo Catering Oy on Espoon kaupungin omistama tytäryhtiö, joka tuottaa ruoka- ja ateriapalveluja Espoon kaupungin päiväkodeissa, kouluissa, hoiva- ja seniorikohteissa, palvelukeskuksissa sekä henkilöstöravintoloissa.

#itämeripäivä