© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Teot

Iin Ateria- ja puhtauspalvelut

Itämeripäivä Iin ateriapalveluissa

Itämeripäivänä Iin kunnassa syödään kalaa! Lounaalla tarjotaan villikalamurusta valmistettua Perämeren perunalaatikkoa ja vihersalaattia.

Tekomme on osa Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen lähikalaruokien testaamista ja jalkautusta pilottikeittiöissä. Hankkeessa ovat mukana Iin ja Raahen ateriapalvelut, Oulun Tuotantokeittiö Oy/Lööki ja Uniresta Oy. Hankkeen tavoitteena on aktivoida lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan ja viljellyn kirjolohen käyttöä julkisissa ja yksityisissä ammattikeittiöissä. Lisätietoja täältä!