Leijona Catering Oy:n Itämerimenu | Itämeripäivä
© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Teot

Leijona Catering Oy

Leijona Catering Oy:n Itämerimenu

Tänä vuonna Leijona Catering Oy osallistuu Itämeripäivän kampanjaan tarjoamalla kaikissa varuskunta- ja henkilöstöravintoloissaan 27.8.2020 Itämeri-ystävällistä ruokaa. Näin ollen asiakkaamme voivat osallistua Itämeren elvyttämiseen helpolla tavalla, eli syömällä Itämeri -aiheisesti.

Koska Itämeripäivä osuu torstaille, tarjoamme varuskunnissa lounaalla perinteisen torstairuuan eli hernekeiton, jonka keitämme suomalaisista herneistä ja lihasta. Jälkiruuaksi tarjoamme Ahvenanmaan pannukakkua, jonka valmistuksessa käytämme muun muassa suomalaisia mannasuurimoita.

Varuskuntaravintoloissa päivän ruokalistalla on Itämeren silakasta paistettuja pihvejä suomalaisesta perunasta valmistetulla muusilla ryyditettynä. Varusmiesten iltapalalla tarjotaan Itämeren henkeen sopivaa tyrni-porkkanarahkaa ja maukasta broileri-ohrasalaattia ruisleivän ja leikkeleiden kera.

Koemme, että osallistumisellamme kampanjaan on merkitystä koska volyymimme on suuri. Tarjoamme päivittäin 70 000 ateriaa. Tämän kampanjan kautta osoitamme tukemme Itämerelle ja välitämme vastuullisuusajattelua asiakkaillemme.

Itämeripäivän ruokalista kokonaisuudessaan on esillä viikon 35 alussa kampanjassa mukana olevissa Leijona-ravintoloissa ja Leijonan nettisivuilla osoitteessa leijonacatering.fi/ruokalistat.

#itämeripäivä