Pisara on Itämeren puolesta | Itämeripäivä
© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Teot

Tokmanni

Pisara on Itämeren puolesta

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä, ja sen vakavin ympäristöongelma on rehevöityminen. Tokmanni tarjosi kaikille helpon ja konkreettisen keinon osallistua Itämeren suojeluun lahjoittamalla suojelutyöhön 5 senttiä jokaisesta 1.5.–30.8.2020 Tokmannilta ostetusta Pisara-tuotteesta.

Kampanja johti Tokmannin säätiölle luovuttamaan 53 000 euron lahjoitukseen. Itämeripäivän 27.8. viikolla julkistetulla lahjoituksella tuetaan säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita, joiden avulla vähennetään Itämereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä.

Lahjoitusta symboloiva plakaatti luovutettiin John Nurmisen Säätiölle Helsingissä keskiviikkona 26.8.2020. Kuvassa ovat John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt (vasemmalla) ja Tokmannin vastuullisuuspäällikkö Emilia Koski (oikealla). Kuva: John Nurmisen Säätiö.

Monipuolinen Pisara sopii asiakkaille ja yhteistyöhön

Kampanjassa mukana oleva Pisara on Tokmannin vuoden 2019 syksyllä markkinoille tuoma oma, kauneuteen ja puhtauteen keskittynyt tuotemerkki, jonka valikoimissa on toistasataa ihon-, hiusten- ja vartalonhoitoon liittyvää tuotetta suihkusaippuoista käsipyyhkeisiin ja kosteusvoiteista jalkakylpysuolaan. Pisara on jo nykyisellään ilahduttavan suosittu ja sen valikoima erittäin kattava, joten merkki sopii loistavasti mukaan Itämeren hyväksi tehtävään kampanjaan.

Lue lisää kampanjasta Tokmannin verkkosivuilta osoitteesta tokmanni.fi/itamerenpuolesta

#itämeripäivä