Itämeripäivänä pulahdetaan joukolla klo 18 | Itämeripäivä
© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Teot

Pulahdus

Itämeripäivänä pulahdetaan joukolla klo 18!  Pulahtaa voit monella tapaa: Vapaapulahduksessa, Parvipulahduksessa tai isossa Kuusijärven pulahduksessa Vantaalla. Julkaise kuva pulahduksestasi hashtageilla #itämeripäivä ja #pulahdus – tehdään Pulahduksesta viraali-ilmiö!

Kuusijärven pulahdus

Tervetuloa kaikki isot ja pienet vonkaleet Kuusijärvelle kokeilemaan ja oppimaan erilaisia vesilläolon taitoja hauskaan perhetapahtumaan. Turvallisuuteen keskittyvässä Jokavonkaleen pulahduskoulussa voi kello 17.30 lähtien kokeilla hengenpelastusta, avovesiuintikoulua, pelastusliiviuintia, ämpäripelastusta ja poijulta poijulle -uintia.

Tasan klo 18 pulahdetaan yhdessä veteen – tavoitteena on saada aikaan Itämeripäivän suurin Parvipulahdus!

Lue tarkempia tietoja Kuusijärven pulahduksesta.

Parvipulahdus

Kerää oma parvesi pulahtamaan lähiveteen! Haasta oman organisaatiosi työntekijät, urheiluseurasi tai harrasteporukkasi parvipulahdukseen, jossa hyppäätte klo 18 kaikki veteen. Jos jännittää liikaa, voitte kastaa vaikka vain varpaanne, pikkurillinne tai ponihännänpäänne. Voitte osallistua minkä tahansa järven, joen, lammikon tai meren rannalla Suomessa. Muistakaa jakaa mahtavat pulahduksenne someen muidenkin ihailtaviksi hashtageilla #itämeripäivä ja #pulahdus.

Inspiroidu muiden ilmoittamista pulahduksista Teot-sivulta tai ilmoita oma Parvipulahdus.

Vapaapulahdus

Jokaisella sintillä on väliä! Vapaapulahdukseen voit osallistua pulahtamalla vapaalla tyylillä klo 18 veteen ja postaamalla ikimuistoisen hetkesi someen hashtageilla #itämeripäivä ja #pulahdus. Ethän mene veteen aivan yksin: pulahduksissa kannattaa aina olla mukana kanssapulahtaja tai rannalla kaveri, joka katsoo perään!

Itämeripäivän tekoja

Hae inspiraatiota omaan tekoosi tutustumalla muihinkin Itämeripäivän tempauksiin: Muistojen meri – Käytä särkeä – Itämerimenu.

#itämeripäivä