© John Nurminens Stiftelse
© John Nurmisen Säätiö

Aktuellt

Partnermötet i Sverige 5:e mars kl 10.00-11.15 – kom med!

Vill ni vara med och fira den internationella Östersjödagen i sommar?  

Östersjödagen 2024 firas torsdagen den 29:e augusti och det är nu dags att börja planera. Östersjödagen öppnar upp för såväl stora som mindre engagemang. Vi uppmuntrar alla er att vara med och fira, stort som smått. Det är inte nödvändigt att försöka uppfinna nya saker för Östersjödagen utan göra det man gör i sin vanliga dagliga verksamhet, och se till att kommunicera initiativet på Östersjödagen (med hashtag Östersjödagen). Eller ta del av de tips på aktiviteter som redan finns. Är vi många som lyfter Östersjön och Östersjödagen har vi goda chanser att öka medvetenheten kring vårt unika hav. 

Hela 70 svenska partners var med under firandet 2023 vilket var en tillväxt med hela +66% jämfört med 2022. Mycket glädjande!

 Vad händer nu?

Nästa steg är en kickoff för den svenska planeringen. Mötet (Teams) äger rum tisdag 5:e mars kl 10.00-11.15. Vill du/ni vara med? Roligt! Ni medverkar genom att antingen kontakta Helene Isander (helene@raceforthebaltic.com), eller Ville Engberg (ville.engberg@voiceoftheocean.org) så lägger vi till dig i inbjudningslistan. 

 Ta chansen att vara en del av en dynamisk arbetsgrupp inom din bransch, vilket öppnar dörrar till möjligheter och framtida samarbeten.

Var med oss på Östersjödagen 2024 och låt din närvaro göra skillnad!

#östersjödagen