Pop up-kalaravintola oheisohjelmineen KAOlla
Kainuun ammattiopistossa Kajaanissa Opintiellä Oppi 4 rakennuksen takapihalla pop-up -kalaravintola klo 11-13.
Lisäksi ohjelmassa on Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän Ekokympin hävikkivinkki-työpaja sekä tietoa vieraslajeista onnenpyörää ja arvontaa unohtamatta. Tapahtumassa Kainuun kalakummit opastavat perhosidonnassa.
Tapahtuman järjestää Kainuun ammattiopiston ravintola- ja cateringalan opiskelijat ja henkilöstö.
Lounas 10 € (sis. alkupalan & jälkiruoan)
Menu
Alkuun
Lohichevice crostini
Raikasta lohichevicheä, paahdettua leipää, limemajoneesia, limen kuorta
Pääruoka 1
Savukala toast ja syyssalaattia
Savustettua kainuulaista kalaa, marinoitua punasipulia, itsetehtyä remoulade-kastiketta, keitettyä luomu kananmunaa, raikasta salaattia, lisäksi marinoitua syyssalaattia
Pääruoka 2
Sitruunainen järvikalapihvi
Sitruunalla maustettu järvikalapihvi, tyrni vinegrettea, lämmintä sienijuuressalaattia, Kisällin remoulade –kastiketta
Jälkiruoka
Omena-herukkapiiras
Omenasta ja herukoista valmistettu piiras ja Kainuun ammattiopiston luonnonvara-alan Seppälän toimipisteen kyyttöjen kyytönmaidosta valmistettua vaniljakastiketta, kahvi/tee.
Tervetuloa nauttimaan järvikalaherkkuja, lähiruokaa ja paikallisia makuja!
Vastaamme tapahtumalla samalla valtakunnallisen ammatillisen koulutuksen Kartalla på Kartan-verkoston Itämeri-haasteeseen.