© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Teot

Oulun Tuotantokeittiö oy

Itämerimenu Oulun Tuotantokeittiössä

Itämeripäivänä Oulun Tuotantokeittiö tarjoilee ruokaa seuraavasti:

PPSHP henkilöstöruokailu: Perämeren-perunalaatikko särkimurusta
Koulut ja päiväkodit: Itämeren silakkapyörykät, perunat, tillikastike, vihersalaatti
Hyvinvointipalvelut: Itämeren silakkapyörykät, perunat, tillikastike, vihersalaatti

Tekomme on osa Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen lähikalaruokien testaamista ja jalkautusta pilottikeittiöissä. Hankkeessa ovat mukana Iin ja Raahen ateriapalvelut, Oulun Tuotantokeittiö Oy/Lööki ja Uniresta Oy. Hankkeen tavoitteena on aktivoida lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan ja viljellyn kirjolohen käyttöä julkisissa ja yksityisissä ammattikeittiöissä.

Lisätietoja täältä!