© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Ajankohtaista

Itämeripäivän viestintätiimin kesäterveiset

Itämeripäivän kumppanikirje 3/2022

Hyvä Itämeripäivän kumppani!

Ennen kesälaitumille kirmaamista haluaisimme vielä muistuttaa, että oma Itämeripäivän tapahtuma tai teko kannattaa käydä ilmoittamassa Itämeripäivän verkkosivuille mahdollisimman pian. Kesän alussa ilmoitetut teot ja tapahtumat saavat enemmän orgaanista ja maksettua näkyvyyttä osana Itämeripäivän kokonaismarkkinointia. Ilmoitathan osallistumisesi viimeistään elokuun 21. päivä.

Jos vielä mietit omaa osallistumistapaasi Itämeripäivään, inspiraatiota voi hakea nettisivuillemme kootuista vinkeistä sekä viime vuoden huikeista tapahtumista ja teoista.

Viime vuoden tapaan Itämeripäivälle on luotu oma Facebook-tapahtuma. Auta meitä levittämään Itämeripäivän juhlasanomaa klikkaamalla itsesi mukaan ja vinkkaa Itämeren juhlapäivästä myös kavereille! Tapahtumaa saa myös jakaa oman organisaationne Facebook-sivuille. Samalla voitte luontevasti kertoa olevanne mukana Itämeren oman juhlapäivän kumppanijoukossa.

Merellistä juhlaohjelmaa Huvilanrannassa Itämeripäivänä

Perinteinen Itämeripäivän aamunavaus järjestetään tänä vuonna Huvilanrannassa, yhteistyössä Helsingin juhlaviikkojen kanssa. Itse aamunavauksen lisäksi maksutonta merellistä ohjelmaa järjestetään aina iltakuuteen saakka ja luvassa on muun muassa työpajoja, elävää musiikkia, paneelikeskusteluja ja Itämeriystävällistä ruokaa.

Itämeri yhdistää ihmisiä ja tarjoaa meille mielenmaiseman. Voimme kaikki omilla valinnoillamme vaikuttaa meren tilaan ja vaikka vielä paljon on tehtävää, olemme taas päässeet muutaman askeleen eteenpäin. Sitä haluamme Itämeripäivänä juhlistaa. Tänä vuonna aamunavauksen ja muun John Nurmisen Säätiön järjestämän juhlaohjelman teemana on itämeriläisyys. Itämeri yhdistää rantavaltiot toisiinsa, mutta onko meillä yhteistä Itämeri-identiteettiä? Miten hyvin Suomen nuoret tuntevat kotimerensä? Entä millainen on itämeriläinen ruokakulttuuri? Muun muassa näihin kysymyksiin pureudutaan päivän aikana.

Tutustu juhlaohjelmaan täältä!

Juhannusterveisin sekä kuluneesta keväästä kiittäen ja elokuuta innolla odottaen,

John Nurmisen Säätiön viestintätiimi

info(a)jnfoundation.fi
www.itämeripäivä.fi

#itämeripäivä #östersjödagen #balticseaday

Kuva: Oona Piiroinen