© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Ajankohtaista

Kiitos kaikille Itämeripäivään osallistuneille!

Hyvä Itämeripäivän kumppani

Eilen vietettiin iloista Itämeren juhlaa 6 maassa ja yli 30 kaupungissa. Mukana oli yli 250 kumppania, jotka toteuttivat yli 150 upeaa tapahtumaa ja yli 78 tekoa. Tästä kunnia kuuluu teille kaikille – sydämellinen kiitos, että olitte mukana ja piditte Itämerta esillä! Jos otitte kuvia, käytämme niitä mielellämme Itämeripäivän viestinnässä ja markkinoinnissa, jotta voimme näyttää miten upeita tapahtumia ja tekoja olette järjestäneet. Kuvia voi lähettää tuttuun osoitteeseen info(at)jnfoundation.fi.


Kello kuudelta pulahdettiin ympäri Itämerta. Helsingissä tempaus toteutettiin ämpäreillä. Kuva: Petri Anttila

Itämeripäivä näkyi ja kuului myös sosiaalisessa mediassa. Yhtenä esimerkkinä hienosta yhteisestä tekemisestä mainittakoon Twitter: #itämeripäivä oli Suomen twiitatuin hashtag koko päivän 25.8.2022. Instagram täyttyi toinen toistaan upeimmilla videoilla ja kuvilla, keskustelua ylläpidettiin myös Facebookissa ja LinkedInissä. Myös perinteinen media huomioi Itämeripäivän moninaisilla Itämeri-aiheisilla jutuilla ja uutisilla.


Turussa juhliin osallistui monipuolinen kaarti Itämeren ystäviä. Kuva: Tara Jaakkola

Ensi vuonna Itämeripäivää juhlitaan jälleen elokuun viimeisenä torstaina 31.8.2023 entistä laajemmin. Laita päivä kalenteriisi jo nyt! Ensi vuotta rakentaessamme hyödynnämme tämän vuoden oppeja, jotta suunnittelu sujuisi jälleen hieman jouhevammin.

Annathan meille palautetta oheisen lomakkeen kautta – sen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Linkki palautekyselyyn.

Ihanaa viikonloppua ja huomista Suomen luonnon päivää toivottaen,
Itämeripäivän tiimi ja koko John Nurmisen Säätiö