© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Tapahtumat

Espoon kaupunginkirjasto

Meren haikuja, levähirviöitä ja vedenalaisia sankareita -työpaja perheille

Tervetuloa koko perheen voimin monitaiteelliseen työpajaan tutustumaan meren myytteihin ja vedenalaisiin olentoihin! Itämeripäivän sanataide- ja animaatiopajassa luomme omia meren olentoja ja teemme niistä animaation.

Animaation kuvaosuus tehdään helpolla StopMotion-menetelmällä isosta kasasta erimuotoisia paperinpaloja. Niiden äärellä osallistujat saavat kuvitella todellisia ja mahdollisia elämänmuotoja ja miettiä, mitä tapahtuu, kun oliot kohtaavat toisensa.

Runorobotin avulla taiteilemme lyhyen haikurunon, jossa tarvitsee keksiä vain kaksi sanaa ja runorobotti taikoo loput, tule kokeilemaan!

Mukaan voi tulla koko perheen voimin, aiempaa kokemusta animaation tekemisestä tai runoilusta ei tarvita.

Paja toteutuu koronatilanteen salliessa. Turvavälien takaamiseksi mukaan mahtuu 16 henkeä. Ilmoittaudu ennakkoon pirkko.ilmanen(at)espoo.fi ja kerro, kuinka monta henkilöä perheestäsi osallistuu.

Työpajan tuotoksista koostetaan yhteisötaideteos, joka julkaistaan myöhemmin syksyllä. Osana kokonaisuutta järjestetään aiemmin samalla viikolla Sellon kirjastossa nuorille suunnattuja scrap-runopajoja. Lisätiedot nuorten pajoista.

Entressen kirjaston Sininen huone, Kauppakeskus Entresse, Siltakatu 11, Espoo, Espoo
18:00 - 19:30
Espoon kaupunginkirjasto
icon/accessibility Created with Sketch. Tapahtumaan on esteetön pääsy.
icon/fee Created with Sketch. Tapahtuma on ilmainen.