© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Teot

Raahen kaupunki, ateria- ja puhtauspalvelu, Ravintokeskus

Itämerimenu: Perämeren kalavuokaa

Raahen kaupungin Ravintokeskuksen tiimissä tarjotaan Itämeripäivänä lähikalasta valmistettua Perämeren kalavuokaa kotiateriapalvelussa, palvelukodeissa ja -keskuksissa sekä sairaalan potilas- ja henkilöstöruokailussa. Tervetuloa syömään!

Tekomme on osa Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen lähikalaruokien testaamista ja jalkautusta pilottikeittiöissä. Hankkeessa ovat mukana Iin ja Raahen ateriapalvelut, Oulun Tuotantokeittiö Oy/Lööki ja Uniresta Oy. Hankkeen tavoitteena on aktivoida lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan ja viljellyn kirjolohen käyttöä julkisissa ja yksityisissä ammattikeittiöissä.