© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Teot

Palvelukeskus Helsinki

Itämeripäivänä herkutellaan fisuburgerilla!

Palvelukeskus Helsingissä Itämeripäivä tarkoittaa Itämeren kalalla herkuttelua! Kouluissa, oppilaitoksissa sekä hoitoalan henkilöstöravintoloissa tarjoillaan itämerellinen fisuburgeri lisukkeineen ja päiväkodeissa sekä potilas- ja asukasruokailussa puolestaan herkutellaan fisupihvillä, josta puolet on lahnaa ja puolet silakkaa. Myös kotihoidon asiakkaat ovat voineet valita Itämeriviikolle fisupihvejä. Yhteensä päivän aikana Itämeren antimista pääsee nauttimaan noin 75 000 helsinkiläistä ja käytämme päivän aikana jopa 4 500 kiloa Itämeren kalaa.

Palvelukeskus Helsinki on jo yli 10 vuoden ajan noudattanut WWF:n Kalaoppaan suosituksia ja kehittänyt määrätietoisesti vastuullista kalaruokaa ruokapalveluihin. Suomalaisen kalan käyttöä pyritään lisäämään ja etenkin särkikalojen, kuten lahnan käytössä olemme edelläkävijöitä Suomessa. Itämeren lahnasta valmistettu lahnapihvi on löytynyt ruokalistoiltamme jo vuodesta 2011 alkaen.

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, kotihoidossa, seniorikeskuksissa, asumisyksiköissä sekä sairaaloissa. Olemme mukana yli 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme siivouspalveluita. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluita Helsingin kaupungin toimialoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla.

Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle ”Parasta yhdessä” -arvolupauksen mukaisesti.