© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Ajankohtaista

Lämmin kiitos kaikille Itämeripäivän tekijöille!

Hyvä Itämeripäivän kumppani

Eilen vietettiin iloista Itämeren juhlaa 6 maassa ja yli 20 kaupungissa. Mukana oli yli 220 kumppania, jotka toteuttivat 135 upeaa tapahtumaa ja yli 80 tekoa. Tästä kunnia kuuluu teille kaikille – sydämellinen kiitos, että olitte mukana ja piditte Itämerta esillä! Jos otitte kuvia, käytämme niitä mielellämme Itämeripäivän viestinnässä ja markkinoinnissa, jotta voimme näyttää miten upeita tapahtumia ja tekoja olette järjestäneet! Kuvia voi lähettää tuttuun osoitteeseen info(at)jnfoundation.fi

Keräämme tuloksia ja jaamme teille yksityiskohtaisempaa tietoa kävijämääristä ja medianäkyvyydestä. Kokoamme tiedot uutiseen, joka julkaistaan lähiviikkoina Itämeripäivän sivuilla. Yhtenä esimerkkinä hienosta yhteisestä tekemisestä mainittakoon Twitter: #itämeripäivä oli Suomen twiitatuin hashtag koko päivän 26.8.2021. Twiittejä tuli torstain aikana yli 850 kappaletta ja niiden mahdollinen tavoittavuus oli yhteensä yli 1,6 miljoonaa. Myös #itämeri trendasi. (Lähde: https://twitter.com/PinnallaFI). Myös #östersjödagen #balticseaday ja #läänemerepäev näkyivät hienosti eri somekanavilla.

Ensi vuonna Itämeripäivää juhlitaan jälleen elokuun viimeisenä torstaina 25.8.2022 entistä laajemmin, toivottavasti ilman koronaviruksen tuomia rajoituksia. Laita päivä kalenteriisi jo nyt! Ensi vuotta rakentaessamme hyödynnämme tämän vuoden oppeja, jotta suunnittelu sujuisi jälleen hieman jouhevammin.

Annathan meille palautetta oheisen lomakkeen kautta – sen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Linkki palautekyselyyn.

Ihanaa viikonloppua ja huomista Suomen luonnon päivää toivottaen,

Itämeripäivän tiimi
Elina Lehtinen, Kirsi Kurki-Miettinen ja Oona Piiroinen

www.itämeripäivä.fi
#itämeripäivä #östersjödagen #balticseaday