© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Ajankohtaista

Osallistu Itämeripäivän reseptikilpailuun!

Ammattikeittiöosaajat ry ja John Nurmisen Säätiö haastavat ammattikeittiöosaajat suunnittelemaan itämeriystävällisiä ohjeita! Kisassa palkitaan ideat, jotka kunnioittavat itämerellistä ruokaperinnettä, huomioivat ravitsemussuositukset ja innostavat käyttämään Itämeren ympärillä viljeltyjä tai kasvavia raaka-aineita. Itämeren ruokavalion raaka-aineita ovat palkokasvit, juurekset, sipulit, täysjyvävilja, pikkukalat, marjat ja sienet.

Tehtävä

Kehittele 10:n hengen reseptiksi vakioitu menu, jossa on pääruoka ja lisukesalaatti.

Kirjaa ohje työvaiheineen ja kuvaa valmis menu. Perustele, miksi valitsit raaka-aineet ja koet, että kokonaisuus sopisi juhlistamaan Itämeripäivää teidän asiakkaillenne!

Osallistuminen

Reseptikilpailuun voivat osallistua ammattikeittiöiden työtiimi ja yksittäiset työntekijät sekä ravitsemusalan opiskelijat.

Kilpailuaika

8.1.-15.3.2024

Töiden palautus

Lähetä ohjeet sekä kuva osoitteeseen marjut.huhtala@amko.fi 15.3.2024 mennessä otsikolla ”Itämeripäivä – reseptikilpailu”.

Liitä mukaan nimesi/työryhmäsi jäsenten nimet ja yhteystietosi.

Palkinto

Voittaja tai voittajatiimi palkitaan tuhannen euron kannustusstipendillä Ammattikeittiöosaajat ry:n kevätseminaarissa 17.4.2024 Vantaalla Heurekassa.

Kilpailun järjestäjillä ja yhteistyökumppaneilla on oikeus käyttää kilpailun kisaajia ja voittajia markkinointiviestinnässään seuraavaan kilpailuun asti. Järjestäjät pidättävät oikeuden tarkentaa kilpailun sääntöjä kilpailuaikana.

Lisätietoa

Ammattikeittiöosaajat ry Marjut Huhtala marjut.huhtala@amko.fi ja Virpi Kemi virpi.kemi@amko.fi

John Nurmisen Säätiö Maija Soljanlahti maija.soljanlahti@jnfoundation.fi

Yhteistyössä mukana Kespro ja Kalatukku ERIKSSON.

Lue lisää Ammatikeittiö Osaajista: Etusivu – Ammattikeittiöosaajat ry (amko.fi)