Kynä vie merelle - luovan kirjoittamisen työpajat | Itämeripäivä
© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Tapahtumat

Jaana Kouri ja Silja Laine

Kynä vie merelle – luovan kirjoittamisen työpajat

Merentutkijat Jaana Kouri ja Silja Laine järjestävät kaikille avoimia luovan kirjoittamisen pajoja, joissa kirjoitetaan Itämereen liittyvistä havainnoista, tunnelmista ja muistoista. Pajoissa annetaan kynän viedä – nyt Itämeren rannoille ja aalloille. Erilaisten tehtävien avulla muistelemme ja maistelemme meren ja elämän suolaa. Tarkennamme menneitä ja nykyisiä havaintojamme merestä. Mitä meri meille kertoo, mitä me merelle?

Työpajat pidetään klo 18.30-19.45. Työpajaan voi osallistua paikan päällä (Forum Marinum tai Turun Kaupunginkirjasto) tai etäyhteydellä Espoon kirjastossa tai omalta koneeltasi. Mukaan tarvitset kynän ja paperia tai oman tietokoneen.

Ryhmiin Forum Marinumiin, Turun kirjastoon tai Espoon kirjastoon otetaan 10-15 osallistujaa. Etäosallistujat saavat linkin zoom-lähetykseen. Kerrothan etukäteen, mihin työpajaan aiot osallistua. Ilmoittaudu täällä. Kyselyt ja tiedustelut: jaana.kouri (at) abo.fi.

Paikka: Forum Marinumin Messi-Sali, Turun kirjaston Studio ja etätyöpaja Espoon Tapiolan kirjastossa tai kotonasi.
Ohjaajat: Silja Laine (Messi-sali) ja Jaana Kouri (Studio ja etätyöpaja). Jaana Kouri ja Silja Laine toimivat tutkijoina Ilmastonmuutosta koskeva tieto ja Itämeri (Tiina ja Antti Herlinin säätiö) ja Living with the Baltic Sea – Environmental heritage and the circulation of knowledge (Suomen Akatemia) -hankkeissa.

18:30 - 19:45
Jaana Kouri ja Silja Laine
icon/accessibility Created with Sketch. Tapahtumaan on esteetön pääsy.
icon/fee Created with Sketch. Tapahtuma on ilmainen.
#itämeripäivä