© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Tapahtumat

Wärtsilä

Wärtsilä Dive Against Debris Vaasa 2022

Voitko kuvitella Itämeren, jonka pohjalla ei lojuisi lainkaan roskaa, kuten muovipulloja, polkupyöriä tai sähköpotkulautoja? Tämän unelman toteuttamiseksi Wärtsilä järjestää ympäristön siivoustapahtuman, johon osallistumalla voit antaa oman panoksesi joko maalla tai meressä.

Olet tietysti tervetullut mukaan myös vain seuraamaan, kun vapaaehtoissukeltajat nostavat mitä eriskummallisempia esineitä meren pohjasta Itämeripäivänä, torstaina 25.8.2022, klo 16-19 Vaasan Kalarannassa!

Tapahtuman järjestävät Wärtsilän vapaaehtoiset sukeltajat yhdessä muun muassa Vaasan kaupungin kanssa. Tapahtuma on alunperin PADI AWARE:n lanseeraama. PADI AWARE on kansainvälinen hanke, joka innostaa sukeltajia ympäri maailman suojelemaan merenalaista elämää.

Seuratessasi sukeltajien työtä, voit samalla vaikkapa jutella sukeltajien kanssa sukellusharrastuksesta. Mukana tapahtumassa on myös Pidä Saaristo Siistinä ry, jonka toiminta tähtää Suomen merialueiden ja sisävesien, rantojen ja saariston puhtaana pitämiseen. Lisäksi tapahtumassa on mukana Vaasan Meripelastusyhdistys kertomassa meripelastustoiminnasta.

Jos haluat osallistua tapahtumaan PADI AWARE -sukeltajana, rekisteröidy tämän linkin kautta viimeistään 15.8.2022. Huom: turvallisuussyistä sukeltajilla tulee olla n. 50 sukellusta takanaan ja omat sukellusvarusteet. Myös sukellussertifikaatti tulee ottaa mukaan.

Tällä videolla näet tunnelmia viime vuoden tapahtumasta Helsingissä sekä vastaavanlaisesta Dubaissa järjestetystä sukellustapahtumasta. Facebook-tapahtuman kautta voit myös jakaa tapahtuman tiedot ystävillesi. Tervetuloa mukaan!

Rantakatu 14, Vaasa
16:00 - 19:00
icon/accessibility Created with Sketch. Tapahtumaan on esteetön pääsy.
icon/fee Created with Sketch. Tapahtuma on ilmainen.