© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Ajankohtaista

Tärkeää tietoa tapahtumien ja tekojen järjestäjille

H-hetki lähenee ja Itämeripäivän sivuilla on jo ilahduttava määrä tapahtumia ja tekoja. Vielä ehdit lähettää oman tekosi tai tapahtumasi nettilomakkeilla! Toivomme, että lähetätte tiedot viimeistään 20.8., jotta ehdimme varmasti julkaista ne hyvissä ajoin ennen juhlapäivää.

Elokuiseen auringonpaisteeseen kuuluu myös ikäviä uutisia. Koronavirustartuntojen määrä kasvaa Suomessa, ja paikoittain tilanne on yltynyt niin pahaksi, että tapahtumien osallistujamääriä joudutaan rajoittamaan. Itämeripäivän tapahtumien järjestelyssä tulee noudattaa paikallisia viranomaisohjeita. Löydät ajankohtaisimmat tiedot rajoituksista ja Suomen koronatilanteesta tästä linkistä. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla rajoitetaan sisätiloissa olevien tapahtumien yleisömäärä kahteenkymmeneenviiteen ja ulkotapahtumien viiteenkymmeneen 20.8. alkaen. Muistattehan myös hyödyntää tapahtumissanne koostamiamme koronaohjeita yleisölle.

Tilanne eri puolella Suomea ja Itämerta on erilainen, joten jossain voi olla turvallista järjestää tapahtuma ja toisaalla ei. Osa ilmoitetuista tapahtumista on yleisömäärältään pienempiä, ja osan pystyy toteuttamaan täysin virtuaalisesti tai ilman ylimääräisiä kontakteja. Esimerkiksi Itämerimenuta voi kokkailla oman kodin rauhassa ja pulahtaa voi kaverin kanssa, ja Itämerihetkeä voi viettää vaikkapa merellisiä podcasteja kuunnellen. Yleisömääriä sisätiloissa voi myös rajoittaa niin, että tiloissa on sallittu tietty osallistujamäärä kerrallaan.

Jos tilanne kuitenkin näyttää siltä, että järjestämänne tapahtuma joudutaan perumaan tai sen sisältöä muuttamaan, voitte ilmoittaa tästä meille sähköpostitse osoitteeseen info@jnfoundation.fi. Päivitämme tiedot mahdollisimman pian tapahtuman sivuille.

Mikäli tapahtumanne tai tekonne voidaan järjestää turvallisesti, kannustamme teitä ahkeraan sometukseen ja Itämeripäivän juhlamielen levittämiseen. Luodaan Itämeripäivästä yhdessä viraali-ilmiö käyttämällä somessa tunnisteita #itämeripäivä #östersjödagen ja #balticseaday. Olemme myös luoneet valmiita tekstejä, joita voitte hyödyntää Itämeripäivän sometuksessa.

Jos otatte kuvia, käytämme niitä mielellämme Itämeripäivän viestinnässä ja markkinoinnissa, jotta voimme näyttää miten upeita tapahtumia ja tekoja olette järjestäneet! Kuvia voi lähettää tuttuun osoitteeseen info@jnfoundation.fi tai jakaa sosiaalisessa mediassa.
Paljon tsemppiä viime hetken järjestelyihin!

Itämeripäivän tiimi
Elina Lehtinen, Kirsi Kurki-Miettinen ja Oona Piiroinen

www.itämeripäivä.fi
#itämeripäivä #östersjödagen #balticseaday

 

Ajankohtaista

Itämeripäivä näkyy ja kuuluu kauppakeskuksissa ympäri Suomen

Itämeripäivän kauppakeskusmarkkinointi käynnistyi 12.8. ja jatkuu elokuun loppuun asti ympäri Suomen. Nyt on siis hyvä hetki ilmoittaa tapahtuma tai teko, tai päivittää niiden tiedot.

Ilmoita teko tai tapahtuma tästä.

Itämeripäivän tiedote julkaistaan 19.8.

Itämeripäivän tiedote julkaistaan 19.8. ja se on luettavissa verkkosivuillamme.

Muista hyödyntää materiaalipankkia!

Lataa esimerkiksi Itämeripäivän kumppanikehys, sosiaaliseen mediaan ja muuhun viestintäkäyttöön soveltuvat Itämeripäivän tekstit, kuvat, bannerit ja julisteet.

Tutustu materiaaleihin.