© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Teot

Espoo Catering Oy

Espoo Catering tarjoaa rukiiset silakkamurekepihvi

Espoo Catering osallistuu Itämeripäivään tarjoamalla Itämeri-ystävällisen lounaan yli 50 000 lounasasiakkailleen päiväkodeissa, kouluissa, seniorikeskuksissa ja lounasravintoloissa. Itämerimenu sisältää rukiiset silakkamurekepihvit, kermaviili-kesäkurpitsakastiketta, keitettyjä perunoita ja tuoresalaattia.

Espoo Catering on vastuullinen toimija. Tarjoamalla maistuvia kalaruokia Itämeren kaloista voimme osaltamme vaikuttaa siihen, että Itämerestä poistuu merkittävä määrä ravinteita.

Espoon kaupungin Itämeri-ohjelman mukaisesti pyrimme jatkuvasti lisäämään Itämerestä kestävästi pyydetyn kalan ja kotimaisen järvikalan osuutta kalaruokatarjonnassamme. Noudatamme WWF:n kalaoppaan suosituksia hankkimalla kaloja, jotka on pyydetty kestävistä kalakannoista kestävillä pyyntimenetelmillä.

Espoo Catering Oy on Espoon kaupungin omistama tytäryhtiö, joka tuottaa ruoka- ja ateriapalveluja Espoon kaupungin päiväkodeissa, kouluissa, hoiva- ja seniorikohteissa, palvelukeskuksissa sekä henkilöstöravintoloissa.