© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Teot

Puhtaan meren puolesta ry

Itämeri-viikon #puhtaanmerenpuolesta somearvonta

💙 Itämeri kaipaa apuasi! Puhtaan meren puolesta ry toteuttaa Itämeripäivän kunniaksi Itämeri-viikolla 35 somekampanjan, jossa lisätään tietoisuutta Itämereen laskettavista teollisuuden jätevesipäästöistä. Itämeren rannikkoalueelle suunnitellaan useita suuria akkuteollisuuden investointeja, joiden prosessivedet on kaavailtu laskettavaksi yhteiseen Itämereemme. Itämeri ansaitsee parempaa ja onneksi parempia ratkaisuja on myös olemassa! Seuraa Itämeri-viikon postauksia FB ja Instagramissa @puhtaanmerenpuolesta ja ole osana ratkaisua!

🙌 Kaikki Itämeri-viikon #puhtaanmerenpuolesta Facebook ja Instagram postauksien tykkäykset, kommentit ja julkiset jaot osallistuvat Itämeri-teemaisten PMP-tuotepakettien arvontaan, arvo 50€/kpl. Jokaisesta viikon aikana julkaistusta FB/Instagram postauksesta voi siis saada yhteensä kolme pistettä kohti arvontaa, yhden tykkäyksestä, kommentista ja jaosta. Paketteja arvotaan vähintään kolme kappaletta.

🎯 Osallistumisaika on 28.8-3.9. Arvonta toteutetaan ma 4.9.2023. ja voittajat ilmoitetaan Puhtaan meren puolesta somekanavilla sekä voittajille henkilökohtaisesti.

Facebook tai Instagram ei ole vastuussa arvonnoista, eikä Facebook tai Instagram sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eivätkä ne liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Arvonnan järjestää Puhtaan meren puolesta ry, joka vastaa arvonnan kustannuksista ja pidättää oikeuden muutoksiin.

#puhtaanmerenpuolesta #itämeriviikko #itämeripäivä #balticseaday #puhdasitämeri #itämeri #itämeripuhtaaksi #balticsea #itämerionyhteinen #oleosaratkaisua