© John Nurmisen Säätiö
© John Nurmisen Säätiö

Ajankohtaista

Itämeripäivä on huomenna!

Toivottavasti olette levollisin mielin mutta innoissanne valmiina juhlimaan upeaa mertamme!

Muutama tärppi torstaita ajatellen:

Aamunavaus Helsingin kaupungintalolta lähetetään Helsinki-kanavalta suorana klo 9-11. Tallenne on katsottavissa myös myöhemmin. Ottakaa siis kahvia ja kakkua aamupalaksi ja tulkaa kuulolle!

Espan lavan keskustelut klo 12-18 striimataan myös Helsinki-kanavalla sekä Helsingin Sanomien sivuilla ja sovelluksessa. Kurkkaa ohjelma täältä!

Myös muita virtuaalisia tapahtumia on ilmoitettu mukaan!

Itämeripäivästä virtuaalinen

Erilaisia haasteita on heitetty: olemme bonganneet mm. runohaasteen, pulahdushaasteen ja kouluruokahaasteen. Hienoa!

Muistakaa kertoa somessa haasteista ja niihin tarttumisesta! #Itämeripäivä #BalticSeaDay. Instassa tägää myös @BalticSeaDay ja @jonnurmisensaatio, niin jaamme haasteet, lupaukset ja teot somessa!

Ilmoittakaa verkossa myös tekonne, eli tilaisuudet, jotka eivät ole avoimia muille kuin kutsuvieraille. Ilmoittakaa myös lupauksenne – somepöhinänä maailmalle!

Jos ette halua ilmoittaa näitä verkkopalveluun tai somettaa, niin lähettäkää meille säätiöön tiedoksi: maija.soljanlahti@jnfoundation.fi. Ilahdumme kaikesta tiedosta!

Auta meitä levittämään Itämeripäivän juhlasanomaa klikkaamalla itsesi osallistujaksi Itämeripäivään Facebookissa! Vinkkaa Itämeren juhlapäivästä myös kavereille! Tapahtumaa saa myös jakaa oman organisaationne Facebook-sivuille.

Toive viestintäänne

Toivomme, että liitätte Itämeripäivästä kertoviin uutisiin, tiedotteisiin ja muihin teksteihin oheisen Itämeripäivää koskevan vakiotekstin eli boilerplaten.

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Päivä juhlistaa meren monimuotoisuutta ja mittaamatonta arvoa. Juhlinnan lisäksi tavoitteena on lisätä tietoa meren luonnosta, kulttuurista ja historiasta. Vuonna 2023 Itämeripäivää vietetään 31.8. www.itämeripäivä.fi

Parannetaan verkkosivuja!

Olemme uudistamassa verkkosivustoa ja kuulemme tässä vaiheessa kaikki risut ja ruusut nykyisistä sivuista. Toki kaikki palaute, ideat ja vinkit Itämeripäivään ja sen koordinointiin ovat kullan arvoisia. Linkkipalautekyselyyn tuli kumppanikirjeessä sähköpostilla. Lähetämme muistutuksen Itämeripäivän jälkeen. Jos et vielä kuulu postituslistallemme, niin ilmoittaudu mukaan!